Hye. Welcome To My Belog. You Follow Me & I Follow You Back. Read It. Like It. Share It. Enjoy It Readers. Thank You Very Much. ^_^

Thursday, 23 August 2012

macam mana ngan raya kamurang ?

hey.. lama aku teda update blog. kadang-II jak aku dapat update. broadband punya masalah lar . boring teda buka blog dari ary isnin sampai lar ary rabu. terpaksa lar layan tv saja.. pa bleh buat lorhhh. hahahaa. oya,, camna ngan raya kamurang ? best kh ? tengok dekat dashboard pun,, kamurang banyak upload picture-II,, bukan main lagi ngan baju raya kamurang,, siap ngan mekap etuu lagi,, cantik sgt-II ! suka aku tinguk ney. raya tahun ney,, aku langsung teda p rumah terbuka sapa-II. maybe satu kali jak lar. open house di rumah kesayangan aku. hehee. lupa plak. satu kali jak lar. lepas tu,, teda sudah. tak best. berkurung di rumah jak seharian. kalau berkurung di rumah bleh buka blog,, okayy lar. ney langsung ndak dapat buka,, ary ney baru dapat buka. kanguk betul ! okayy,, ary ney raya kelima kan ? minggu depan sudah start scull,, homework pun lum buat langsung,, mati lar kena marah sama cikgu ney,, pemalas lar katakan ! tapi percubaan pmr yang kedua makin dekat,, hadoii,, maths pun lum g pandai-II,, bilang mau spend tyme di kampung,, belajar ngan kazen,, tapi ndak jadi.. hurmmm,, risau juga ney. :\ ngatkan cuti dua minggu,, tinguk-II satu minggu jak,, bila ngat mnggu dpn start scull sudah,, tabiat malas mau p scull datang sudah,, tapi teringat sama mumy,, dady,, kesayangan aku,, aku kena juga p scull,, aku lar harapan drang. panjang juga aku taip ney. hahaa. kayy lar,, yang penting kamurang enjoy kan. :D

No comments:

Post a Comment