Hye. Welcome To My Belog. You Follow Me & I Follow You Back. Read It. Like It. Share It. Enjoy It Readers. Thank You Very Much. ^_^

Tuesday, 7 August 2012

Last Week At My Hometown..

hey. gudnyte. mau jam 12 sudah ney. lum g aku mau p tdur. ney digi bikin mslah betul ! s0wt-II line ney. dari tadi "searching for networks". itu-II jak. bila sudah "Digi". aku try call anang,, ndk dapat juga. memaki jak aku dam aty sal digi ney. siall betul punya line ! 0kyy,, back to the topic,, ney birthday adik sepupu aku. birthday dya yang mcm besa-II jak. ndk byk 0rng. drang-II jak sambut b'day arip. maklumlah,, drang bknnya orng yang senang-II,, drang itu cuma keluarga yang sederhana. pendapatan ibu drang ndk brpa byk mau wt yang besar-besaran. kesian juga aku tengok drang ney. aku paham sangat-II keadaan drang. cm2 lah klw 0rng hidup susah betul. walaupun susah,, drang rajin bhua. aku kagum tengok drang. gambar tiga adik-beradik itu adik kepada checil and c sasha. Checil @ Johanna adalah kakak and Sasha @ Regina adik. kakak sama adik ney kadang-II bergaduh. susah mau halang drang kalau sudah bergaduh. Kakak itu Form 4 skang and adik itu Form 2. drang scull d smk. badin tuaran. drang dulu tinggal d johor. tapi drang da mslah,, s0 drang balik p cny ( Sabah ). mslah drang tersangat lah peribadi. tyme aku d sana,, susah aku mau tidur d sebabkan byk nyamuk. gete betul nyamuk-II itu sama aku. aku juga yang kena. lupa aku beli ubat nyamuk dari awal. kalau aku beli awal-II,, ndaklah aku bergaru-garu. kadang-II bila mau tidur,, aty aku atau perasaan aku,, takut kalau-II ada benda yang limpas d depan pintu bilik. bilik itu ndak da pintu derr. angkara budak-II kecil d kampung yang kasi rusak. kalau 0kyy itu,, senang betul. best juga kalau sekali sekala,, cikgu ndak da masuk klas. banyak berg0sip, banyak ngumpat. hahahahaha. well~ teenagers kan. drang bleh senang-II. hurmm,, ngantuk sudah ney,, aku mau 0pp dah. kyy lar. bye peeps. :)

No comments:

Post a Comment